Om Jepotech

Sedan 1991 har Jeoptech ApS arbetat med Traktorvideo till lantbruks- och entreprenörmaskiner. Därför är Jepotech ApS den bästa partnern när det skall väljas en traktorvideo till dina maskiner. Vi kan alltid bistå med råd runt olika typer av system då vi är väl förtrogna med möjligheterna och begränsningarna vid användning av kamera inom lantbruket.

Produktion och utveckling:

Vi utvecklar konstant vårt sortiment och våra produkter och deltar därmed i utvecklandet inom olika kamerasystem.

Då vi själva ombesörjer tillverkningen hos våra producenter har våra system självklart tagits fram för att våra kompatibla med varandra, så om vi t.ex. får in en ny produkt i form av en nya kamera eller skärm kan denna också passas in i existerande kontakter och kablar. Därmed säkrar vi att du alltid kan bygga vidare på det system som du redan har investerat i.

Särskilda önskemål:

Om du har särskilda önskemål när det gäller användning eller placering av videokameror så tveka inte att kontakta oss då vi är helt säkra på att vi kan hitta en lösning som inte innebär att du behöver betala dyra pengar för en ”specialtillverkning”.

.

Varför välja oss?

Med produkter från Jepotech kan du vara säker på:

 • Att du handlar från ett företag som har stora kunskaper om produkten du köper.
 • Att du alltid kan få råd och vägledning – vi vet vad det handlar om – både när det gäller användning och montering men också om ett problem skulle uppstå.
 • Att du handlar med ett företag som anser att det är viktigt att du snabbt kan börja använda den produkt du köper. Vi vet att man är beroende av de produkter som vi säljer.
 • Att du handlar med ett företag som själv följer produkterna från fabriksanvändning tills de anländer hos dig. Vi köper direkt från fabrikerna vilket betyder att vi har inflytande på varje del av utformningen av varje enskild produkt.
 • Att du kan få levererat från dag till dag. Vi kräver inga stora beställningar och därmed kan du reducera dina lagerinvesteringar.
 • Att om det uppstår en fel på en produkt så löser vi det. Oftast sker detta genom att produkten byts ut hos kunden med detsamma och därefter tar vi ställning till om den omfattas av garantin. Vi behöver inte skicka produkten till fabriken för analys utan detta gör vi själva. Det viktigaste är att du och dina kunder upplever att allt går så snabbt och smidigt som möjligt.
 • Att du handlar med ett företag som har produker med en mycket liten felfrekvens.
 • Att du alltid kan få reservdelar eller bygga vidare på din Traktorvideo eller Comfort-Video även om det har gått 10 år sedan det var nytt. Detta gör en investering i en Jepotech-produkt till en bra och långsiktig investering.
 • Att du handlar med en företag som har verkat på marknaden i mer än 22 år.
 • Att du handlar med ett företag som konstant utvecklar produkterna och sig själv.
 • Att du handlar med ett företag som genomför test och har stora kunskaper om produkterna och deras användningsområde.
 • Att du handlar med ett företag som har en egen teknisk avdelning som både kan och vill ta fram speciallösningar och delta i produktuvecklingen.

Vår erfarenhet:

Traktorvideo 100%
Comfortvideo 80%
LED Ljus 90%
Däcktrycksmätare 95%